Salut! M-am gândit că ar fi interesant să împărtășesc cu tine experiența prin care trec în acest moment al vieții mele.

Cel mai probabil știi deja la ce mă refer. Iar dacă nu, în câteva cuvinte pot sa îți spun că în vara lui 2018 am fost diagnosticată cu o formă rară de cancer de părți moi. Pentru tratament am ajuns tocmai în Statele Unite. Considerând papucii în care merg acum, printre multe prostii și baliverne, zic că aș avea și lucruri importante de spus.  Chestiuni ce pot fi de ajutor pacienților oncologici care, neaparat, vreau sa înțeleagă că a avea cancer nu înseamnă întotdeauna să mori.

Și doi, zona în care locuiesc este prea ofertantă pentru a fi așa, pur și simplu ignorată. Trecută cu vederea.

Cine sunt eu ?

Florentina, 25 de ani. Până acum am făcut oleac’ de școală, m-am bucurat de viață și am trecut și prin tot soiul de crize existențiale caracterizate de anxietate, atacuri de panică și depresie. Copii nu am și nici căsătorită nu-s.

Altfel, dintotdeauna mi-a plăcut foarte mult să citesc și să scriu. Și să învăț să cânt la pian aș fi apreciat. Nu am avut bani pentru treaba asta. Ce pot să zic mai mult? Va urma!

În rest, am crescut într-un sat numit Udești și astăzi apreciez locul de zici că-i raiul pe peticul ăl’ de pământ!

Cam asta ar fi, deocamdată! Hope you’ll gonna find my content usefull.

P.S. Pentru cei care încă vor și pot să mă sprijine financiar o pot face prin PayPal la linkul: https://www.paypal.com/donate/?token=iwuRNyWPJ00Zll2BujnICAFwqqqJyPSEFoHZwRftw2_kTWuljGXLi_NWha9Tg_KSqgXYaG&country.x=US&locale.x=

Bank accounts: 

Cont RON: RO85BTRLRONMFRT254280401
Cont EUR: RO31BTRLEURCRT0254280401

or,

BankofAmerica: 325116577762

Beneficiary: Florentina Loredana Prisacaru